dinsdag 13 december 2016

Medianoche, Cubaans nachteten





De Medianoche lijkt op de Cuban Sandwich, maar in plaats van knapperig brood is ze gemaakt van een zacht bolletje. De medianoche is een broodje dat je, zoals de naam al zegt, gewoonlijk 's nachts eet.

Ingrediënten voor 4 pers.
4 zachte witte bolletjes
4 el milde mosterd
450 g gruyère of cheddar, in plakken
450 g gekookte ham, in plakjes
450 g varkensrollade, in plakjes
200 g zoetzure augurk, in dunne plakken
1 klontje boter


Bereiding:
Snijd de bolletjes open en bestrijk 4 helften met de mosterd. Verdeel er vervolgens de kaas, ham, varkensrollade en augurk over. Leg de andere helften erop en bestrijk deze aan de buitenkant met een beetje boter. 
Verwarm het tostiapparaat voor of bak de broodjes in een koekenpan of grill. Druk de broodjes goed plat. Bak de broodjes totdat de kaas begint te smelten. Snijd de bolletjes door.

Recept uit 

Geen opmerkingen: