dinsdag 16 juni 2015

Kaasje gevuld met risotto



Een heel smakelijk recept, geheel gemaakt met Lidl producten uit de Italiaanse weken.

In het oorspronkelijke Italiaanse recept maak je het van een restje risotto, aangelengd met wat bouillon. Italianen verrichten wonderen met restjes risotto zoals de Arrancine, de Suppli al telefono, Croccante riso al salto (knapperig gebakken risottokoek) en natuurlijk een Frittata, want die maken ze overal van.

Ingrediënten:
Een restje risotto of een snel risotto zoals Risotto Carnaroli with mushrooms van Lidl
Eventueel nog een klont boter 
Tomino kaasjes (klein zacht kaasje van koemelk, dat meestal gebakken of gegrild wordt).

Bereiding:
Snijd een kapje af van de kaasjes. Hol het kaasje voorzichtig uit.
Bereid de risotto en meng er de boter en de uitgelepelde tomino door.
Vul de kaasjes met de risotto en zet ze nog 3 minuten in een oven op 180C.

Was erg lekker èn erg machtig.








Geen opmerkingen: