dinsdag 1 juli 2014

Gegrilde paprika´s met halloumi kaas


Ingrediënten:
4 rode paprika’s
200 gram halloumi (grillkaas uit Cyprus)
½ rode chilipeper (fijngehakt)
1 eetlepel citroensap
1 theelepel oregano
4 zwarte olijven (fijngehakt)
1 eetlepel citroenrasp
1 theelepel gehakte bieslook
Slagerstouw

Bereiding:
  1. Grill of rooster de paprika tot ze zacht zijn.  Maak ze schoon en snij ze in repen.
  2. Leg een plakje halloumi in het midden van elke reep.
  3. Maak de dressing van de chilipeper, citroensap, oregano, olijven en bieslook, peper en zout.
  4. Week vier stukjes keukentouw in wat water. Maak een pakketje van de paprikarepen, de dressing en halloumi.  Maak ze vast met een touwtje
  5. Grill de paprika's op de BBQ of in de grillpan tot de kaas begint te smelten. Serveer de pakketjes warm.



Recept uit Olive Magazine

Geen opmerkingen: