dinsdag 8 februari 2011

Pikante paprika's


Ingrediënten voor 4 personen:
4 gele paprika's
1 blikje tonijn in olie (220 gram)
100 gram zwarte olijven zonder pit
1 eetlepel fijngesneden kappertjes
4 gesnipperde ansjovisfilets
olijfolie
2 eetlepels paneermeel
aroma
peper en zout

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 240 gr.
Doe de paprika's overlangs door de helft en verwijder de zaadlijsten.
Snipper de olijven fijn.
Roer de olijven, de kappertjes, de ansjovis en 2 eetlepels olie door het paneermeel.
Schep de uitgelekte tonijn door dit mengsel en voeg naar smaak aroma, peper en zout toe.
Dchenk 3 eetlepels olie met wat water en arom in de ovenschaal.
Bedruppel met de rest van de olie en zet de schaal in 20-25 minuten in de oven tot het gerecht door en door warm en mooi van kleur is.

Kan ook, maar dan koud, als voorgerecht worden opgediend.

Geen opmerkingen: